Drie compagnies Canadezen (Willie, Andreas en Walter) stonden tegenover Duitse Fallschirmjäger (Bart) en infanterie (Mark) in een fictieve setting rond de slag om het Reichswald, 1945. De geallieerden hadden een gigantisch overwicht aan tanks (16 tegen 3 voor de Duitsers), maar het slechte weer verhinderde de tussenkomst van de geallieerde luchtmacht. Bovendien was de bodem bijzonder drassig door de dagenlange regenval. We speelden 12 beurten met de ondertussen vertrouwde 3de versie van de IABSM-regels. De Canadese opmars verliep zeer voorzichtig. Tegen het einde van de dag waren de Duitse linies nog altijd intact. De Duitsers konden dus de overwinning claimen.

Reichwald

Reichwald

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reichswald 1945

Reichswald 1945